Utilizamos cookies, propias y de terceros, para ofrecer nuestros servicios y recoger información estadística. Al acceder a este dominio está aceptando su instalación y uso en los términos de nuestra política de privacidad.
Aceptar
Denegar

Ja està en marxa Perafort i Puigdelfí a punt

Perafort

L’Ajuntament de Perafort estrena avui un nou canal de comunicació, l’aplicació per a mòbil Perafort i Puigdelfí a punt!

L’App us permet moltes coses: estar informats de tot allò que passi al municipi, comunicar-vos directament amb l’Ajuntament per fer-hi arribar propostes i opinions, o formar part activa en la gestió municipal a través de la participació en enquestes.

Us convidem a que feu un cop d’ull a les diverses seccions: agenda, notícies, comunicació d’incidències, participació en enquestes, etc. Si teniu algun dubte, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l’apartat ‘comentaris’. Formuleu-nos la vostra consulta i ens posarem en contacte amb vosaltres per donar-vos les indicacions adients! 

Ajuntament de Perafort

 

La comunitat Civitas, l'APP per millorar la comunicació i imatge dels municipis, continua creixent...! Gràcies Ajuntament de Perafort i Puigdelfí per confiar en Technodac...! Ja us podeu baixar l'aplicació, disponible per IOS i Android...!