Utilizamos cookies, propias y de terceros, para ofrecer nuestros servicios y recoger información estadística. Al acceder a este dominio está aceptando su instalación y uso en los términos de nuestra política de privacidad.
Aceptar

DTAPES A CIRCDETARRAGONA.COM

La cinquena edició de la ruta gastronòmica "Tarragona dtapes" serà més interactiva que mai. El certamen arrencarà el proper 25 d'abril i durarà fins el 16 de maig i, al marge de degustar les 40 tapes seleccionades, per primer cop, els usuaris podran ser molt més partícips gràcies a la nova aplicació per a telèfon mòbil dissenyada per l'empresa tarragonina W3IS2, des de la qual tindran accés i nombrosa informació sobre tots els bars i restaurants que enguany participen en l'esdeveniment organitzat per la Cambra de Comerç de Tarragona. A través d'aquesta app, totalment gratuïta, també es podrà portar un recompte personal de totes les tapes ja degustades, i fins i tot, es podrà fer una selecció de les millors creacions culinàries en funció de la zona.

circdetarragonadTapesDurant els primers 10 dies del "Tarragona dtapes", entre tots els que es descarreguin l'app i ho comparteixin a les xarxes socials se sortejarà un Ipad mini. Tot i que el web continuarà operatiu (www.dtapes.com), des de la Cambra s'ha fet especial èmfasi en la nova app.

 

Technodac - Circ de Tarragona - Tarragona dTapes

 

La ruta gastronòmica tornarà a centrar-se en tres zones de la ciutat: Part Alta, amb 19 restaurants; el centre, amb 12,; i el Serrallo, també amb 12. En total, 40 establiments que han superat el procés de selecció dirigit per un xef de prestigi. També hi haurà tres tapa nuit, amb còctels. El president de la Cambra, Albert Abelló, ha tornat a posar èmfasi en que la prioritat és la qualitat i per això no s'ha atrevit a fer una previsió del número de tapes que se serviran. En ser preguntat, però, ha manifestat que "al voltant de les 220.000" durant els 17 dies que dura el certamen gastronòmic.

El preu serà el de sempre: 2,5 euros (tapa+beguda), mentre que el tapòdrom seguirà costant 1,5 euros. També hi haurà premis al tapejador d'Or per tots aquells que assaboreixin la quarantena de tapes. Per als establiments, la Forquilla d'Or premiarà la millor tapa.  Els paradistes del mercat central també obsequiaran els seus clients amb tiquets "simpa", és a dir, que es podran bescanviar en els establiments participants sense haver de pagar res.

La presentació del Tarragona dtapes tindrà lloc el dijous 18 d'abril, a les 10h, al Pòsit de pescadors, al barri del Serrallo, amb una exhibició de cuina a càrrec del xef Joan Bosch, del restaurant Can Bosch de Cambrils.

 

Referenciahttp://www.circdetarragona.com/noticia/513/la-ruta-gastronomica-tarragona-dtapes-mes-interactiva-que-mai