Utilizamos cookies, propias y de terceros, para ofrecer nuestros servicios y recoger información estadística. Al acceder a este dominio está aceptando su instalación y uso en los términos de nuestra política de privacidad.
Aceptar
Denegar
Tarragona21 - App femPobla - Technodac

L’Ajuntament de la Pobla de Mafumet ha posat a servei dels veïns i veïnes del municipi una aplicació gratuïta per a mòbils que informa sobre els subministraments de llum, aigua o activitats que es tinguin previstes realitzar al municipi.

L’aplicació també servirà per fer arribar a l’Ajuntament les incidències que es donin en el municipi. La descàrrega es gratuïta i ja està disponible.

 

Tarragona21 - App femPobla - Technodac


http://diaridigital.tarragona21.com/la-pobla-de-mafumet-ofereix-lapp-fempobla/

Silvia Ruano - DKV Seguros - Technodac

Silvia Ruano - Technodac

L’agència DKV Sílvia Ruano està situada al número 12 del Carrer Antoni Gaudí

Avui s’ha inaugurat a Reus la nova agència exclusiva de DKV Assegurances, situada al carrer Antoni Gaudí, núm. 12, baixos. A l’acte d’inauguració hi han assistit Carles Pellicer, alcalde de Reus, Josep Santacreu, conseller delegat de DKV Assegurances i Pedro Orbe, director general Comercial de DKV, entre d’altres personalitats, i un gran nombre de clients, familiars i amics de Sílvia Ruano, agent exclusiva de DKV Assegurances.

Fina ara, al Camp de Tarragona, DKV només tenia oficina a Tarragona. A partir d’ara, DKV podrà exercir la seva activitat més a prop dels clients de Reus, tot continuant sent una opció de referència a l'hora de tenir cura de la salut. En aquesta nova agència exclusiva, es podrà seguir gaudint del tracte personalitzat que ofereix l’equip de l’agent exclusiva Sílvia Ruano, així com dels avantatges d'una gran companyia.

Sílvia Ruano, amb una experiència de 17 anys donant servei personalitzat als assegurats de DKV, des d’aquest nou espai, seguirà oferint consell professional amb el tracte amable i proper de sempre.

El Dr. Josep Santacreu, conseller delegat de DKV Assegurances ha declarat: “A DKV Assegurances volem contribuir a la millora de la salut i al benestar de les persones, a través d'assegurances i solucions excel·lents, de manera responsable. Aquesta agència exclusiva permetrà oferir els nostres serveis des de la proximitat.”

Sílvia Ruano, la titular de l’agència ha comentat: “Donar un millor servei i disposar d'un espai adequat i professional per atendre als meus clients ha estat el motor que m’ha impulsat en aquest il·lusionat projecte. D’altra banda cada cop era més evident la necessitat de disposar d’una agència DKV a la meva ciutat”.

Per aquesta inauguració de la nova seu, Technodac hem renovat els continguts de l'antic portal web. A més de modificar tota l'estructura, fent-la responsiva i així permetent que sigui vista des de qualsevol dispositiu. 

 

DKV REUS. AGÈNCIA DKV SÍLVIA RUANO. Antoni Gaudí 12, bxs. 43202 REUS.

Tel. 977 595804 Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

NotíciesTgn - Arrenca Poblatapa - Technodac

 

 

NotíciesTgn - Poblatapa - Technodac

Divendres passat va començar la quarta edició del Poblatapa, la ruta gastronòmica de la Pobla de Mafumet. Fins al dia 31 de juliol, aquelles persones que ho desitgin podran degustar les diferents propostes gastronòmiques elaborades pels tretze establiments participants en aquesta iniciativa. El preu d’una tapa i una beguda serà de 2,5 euros. Enguany, i com a novetat, l’Ajuntament de La Pobla ha creat una aplicació gratuïta per a Android i iOS, amb què els participants podran geolocalitzar els establiments, valorar les tapes i compartir les seves opinions.

A més, els tapejadors també disposaran d’una guia en paper, editada per l’Ajuntament, i que es podrà recollir en qualsevol dels establiments gastronòmics adherits a la iniciativa, els quals estan senyalitzats amb un cartell indicador. Aquesta guia inclou un mapa amb la ubicació dels establiments adherits, així com la fotografia i descripció de cadascuna de les 13 propostes gastronòmiques, a més de l’adreça, telèfon i horari en què se serveixen les diferents tapes. La guia del Poblatapa és, a més, una eina que serveix per aconseguir premis. I és que cada cop que es consumeixi una tapa, l’establiment haurà de posar un segell en aquesta guia, de manera que quan s’hagin obtingut un mínim de 10 segells, els participants hauran de portar-la a l’Ajuntament (entre les 10 i les 14 hores dels dies laborables) i se’ls lliurarà la gerra del Poblatapa. Així mateix, se’ls lliurarà una butlleta per participar en la votació de la millor tapa la qual els servirà per entrar en el sorteig de tres caps de setmana a Mallorca per a dues persones. Els noms dels guanyadors del sorteig, que se celebrarà el dia 5 d’agost, es publicaran als canals de comunicació municipals, és a dir, a través de la pàgina web de la Pobla i al seu Facebook i Twitter.


http://www.noticiestgn.cat/2016/07/21/arrenca-la-quarta-edicio-del-poblatapa/

Perafort - Technodac

Perafort

L’Ajuntament de Perafort estrena avui un nou canal de comunicació, l’aplicació per a mòbil Perafort i Puigdelfí a punt!

L’App us permet moltes coses: estar informats de tot allò que passi al municipi, comunicar-vos directament amb l’Ajuntament per fer-hi arribar propostes i opinions, o formar part activa en la gestió municipal a través de la participació en enquestes.

Us convidem a que feu un cop d’ull a les diverses seccions: agenda, notícies, comunicació d’incidències, participació en enquestes, etc. Si teniu algun dubte, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l’apartat ‘comentaris’. Formuleu-nos la vostra consulta i ens posarem en contacte amb vosaltres per donar-vos les indicacions adients! 

Ajuntament de Perafort

 

La comunitat Civitas, l'APP per millorar la comunicació i imatge dels municipis, continua creixent...! Gràcies Ajuntament de Perafort i Puigdelfí per confiar en Technodac...! Ja us podeu baixar l'aplicació, disponible per IOS i Android...!