Utilizamos cookies, propias y de terceros, para ofrecer nuestros servicios y recoger información estadística. Al acceder a este dominio está aceptando su instalación y uso en los términos de nuestra política de privacidad.
Aceptar
Denegar

Technodac - Canovelles

 

Dilluns 19 de novembre va tenir lloc, al Teatre Auditori de Can Palots, la presentació de la nova APP municipal en dues sessions. La sessió del matí, dirigida als tècnics de l'Ajuntament i la de tarda, orientada a totes les entitats i empreses de Canovelles.

L'Alcalde de Canovelles, el sr. Emilio Cordero, donava la benvinguda a tots els assistents i presentava, en dos torns, un de matí i un altre de tarda, la nova APP de l'Ajuntament de Canovelles i opinava que "es tracta d'una eina de proximitat i una gran oportunitat de mantenir en comunicació constant, bidireccionalment, la població de Canovelles i l'Ajuntament". Tot seguit, donava pas als tècnics i programadors de l'empresa que gestiona l'aplicació, perquè expliquessin el seu funcionament i cada un dels apartats de què disposa l'APP.

La presentació d'aquest nou canal de comunicació que l'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania, va generar molta expectació. Entre els assistents, representants de les diverses entitats (esportives i culturals) i empreses de Canovelles, així com la participació d'una traductora en llenguatge de signes per a sords, per l'associació de sords que va assistir a l'esdeveniment.

Canovelles aposta per una eina de participació i transparència que permetrà a la població, a les entitats, als comerços i a les empreses estar connectats en temps real amb el Consistori, tan sols consultant el telèfon móbil o la tauleta. Es tracta d'una aplicació intuïtiva, clara en la seva utilització, amb un menú ben estructrurat que ens oferirà tota la informació del municipi als diversos apartats que trobarem.

Per descarregar-vos l'aplicació heu d'accedir a l'AppStore en cas de disposar d'un telèfon iPhone amb sistema iOS, o bé entrar a Google Play si el vostre telèfon funciona amb sistema Android. Buscant Ajuntament de Canovelles serà vostra en uns instants. Totalment gratuïta, no caldrà enregistrar-se per a poder-la gaudir immediatament tan bon punt l'hagueu baixat.