Utilizamos cookies, propias y de terceros, para ofrecer nuestros servicios y recoger información estadística. Al acceder a este dominio está aceptando su instalación y uso en los términos de nuestra política de privacidad.
Aceptar
Denegar

APP Civitas - Municipalia

 

Després de la bona acollida que va tenir en la seva estrena l’any 2015, Civitas App torna a estar present a Municipalia, la fira internacional d’equipaments i serveis municipals. Entre els diferents expositors que hi estan presents s’hi troba Civitas, l’App de participació ciutadana que apropa l’Ajuntament als seus ciutadans.

En aquesta ocasió Technodac, l’empresa tarragonina que ha creat i desenvolupat Civitas, torna a Municipalia per presentar les noves característiques, les darreres novetats i els casos d’èxit d’una App que ha estat dissenyada per ajudar els ajuntaments a millorar, en tots els aspectes possibles, la comunicació directa amb la seva ciutadania, que s’articula de manera bidireccional i en base a diverses funcionalitats: notícies, avisos, enquestes, agenda, llocs i serveis, informació, comentaris i selecció d’idioma.

Aquestes funcionalitats distingeixen Civitas, tot configurant una App única gràcies al valor afegit que aporta la facilitat de comunicació que ofereix, la comoditat en el seu ús, la proximitat amb el ciutadà, la participació d’aquest en els afers públics, així com el caràcter programable i personalitzable de l’App, ja que cada ajuntament pot configurar quines funcionalitats vol activar, així com també pot rebatejar-la i atorgar-li un color corporatiu.

Tot plegat permet a Civitas oferir destacats avantatges tant als ajuntaments com als seus ciutadans. L’administració pot beneficiar-se de l’enviament d’informació en temps real, així com també pot copsar l’opinió ciutadana a través dels comentaris, avisos i incidències que els habitants del municipi poden enviar a l’Ajuntament a través de l’App. D’altra banda, els consistoris també milloren la seva reputació gràcies a la comunicació que Civitas estableix entre Ajuntament i ciutadans, alhora que li permet avançar en un model d’administració digital.

Pel que fa a la ciutadania, Civitas li permet estar informat de l’actualitat del municipi gràcies a les funcionalitats de notícies i de l’agenda d’esdeveniments. Alhora, els habitants poden enviar al seu Ajuntament avisos sobre qüestions d’incivisme, problemes amb el mobiliari o serveis urbans, etc. Finalment, també poden respondre les enquestes creades per l’administració en relació a qüestions d’interès local, així com accedir al catàleg de llocs i serveis d’interès del municipi.

Civitas és una App desenvolupada per Technodac, amb un baix cost per als ajuntaments que decideixen instal·lar-la, mentre que els ciutadans poden descarregar-la de manera gratuïta en qualsevol smartphone, ja que es tracta d’una App nativa en iPhone i Android. Municipis com Artés, Ascó, Constantí, Deltebre, La Pobla de Mafumet, Montblanc, Perafort i Puigdelfí, Tarragona o Vilarodona ja gaudeixen dels avantatges d’una App que ofereix comunicació segura SSL, geolocalització automàtica optimitzada, compressió automàtica d’imatges per reduir el trànsit de dades, enviament de notificacions push, treballar sense connexió de dades i disposar d’una Intranet amb base dades independent.

Tota la informació de Civitas està disponible al web www.appcivitas.com.

Per a més informació: 977 245 913