Utilizamos cookies, propias y de terceros, para ofrecer nuestros servicios y recoger información estadística. Al acceder a este dominio está aceptando su instalación y uso en los términos de nuestra política de privacidad.
Aceptar
Denegar

Ajuntament de Constantí

 

Només una setmana després de la seva posada en marxa, l’Ajuntament de Constantí fa una valoració molt positiva de l’acceptació que ha tingut la nova aplicació per a dispositius mòbils "Viu més Constantí".

En aquests primers dies, unes 350 persones ja s’han descarregat l’aplicació al seu aparell, i a més hi ha hagut una participació massiva en la primera enquesta que s’ha publicat per saber l’opinió de la ciutadania sobre la posada en marxa d’aquesta aplicació.

L’APP Viu més Constantí és una nova eina de comunicació i interacció amb la ciutadania. Entre altres prestacions, permet informar de les incidències de manera instantània amb una localització geogràfica. D’aquesta manera, el ciutadà pot informar l’Ajuntament de totes aquelles incidències relacionades amb la via pública, mobiliari urbà o equipaments municipals. Durant aquests primers dies, el Departament de Serveis Tècnics ja ha rebut els primers avisos d’incidències, i en la majoria dels casos, aquestes ja han estat resoltes.

La nova App disposa també d’un apartat de notícies d’interès per estar informat en tot moment del que passa al municipi; una agenda d’actes i esdeveniments i un apartat que permet accedir a un complet directori dels espais i llocs d’interès del municipi. L'App es pot descarregar de manera gratuïta i està disponible per a les plataformes Android i IOS a través de Google Play i App Store.

 

http://www.constanti.cat/noticies/new/668/gran-acollida-de-lapp-viu-mes-constanti-una-setmana-despres-de-la-seva-presentacio