Utilizamos cookies, propias y de terceros, para ofrecer nuestros servicios y recoger información estadística. Al acceder a este dominio está aceptando su instalación y uso en los términos de nuestra política de privacidad.
Aceptar
Denegar

 

L'Ajuntament de Constantí ha presentat aquest dimarts 23 de maig una nova eina de comunicació i interacció amb la ciutadania, l’APP "Viu més Constantí". L’acte de presentació s’ha realitzat a la Sala de Plens amb la presència de l’alcalde, Oscar Sánchez.

Es tracta d’una nova aplicació per a dispositius mòbils, que entre d’altres prestacions, permetrà informar de les incidències de manera instantània amb una localització geogràfica. D’aquesta manera, el ciutadà podrà informar l’Ajuntament de totes aquelles incidències relacionades amb la via pública, mobiliari urbà, equipaments municipals, etc…La comunicació de les incidències es pot acompanyar d’una foto i/o vídeo.

La nova App disposarà també d’un apartat de notícies d’interès per estar informat en tot moment del que passa al municipi; una agenda d’actes i esdeveniments i un apartat que permetrà accedir a un complet directori dels espais i llocs d’interès del municipi.

Finalment, a través d’aquesta nova App es realitzaran enquestes de participació ciutadana, on es preguntarà al ciutadà l’opinió sobre temes d’interès que puguin afectar al municipi.

L'App es podrà descarregar de manera gratuïta, i estarà disponible per a les plataformes Android i IOS a través de Google Play i App Store. La nova APP es pot descarregar a través del següent enllaç: http://viuconstanti.appcivitas.com/

 

http://www.constanti.cat/noticies/new/650/lajuntament-de-constanti-presenta-una-nova-aplicacio-per-a-dispositius-mobils